Ervaringen en beoordelingen

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 2 reviews

Op zondagochtend 12 december had Saskia een ME-TIME ochtend georganiseerd. Zoals het woord al zegt een heerlijke ochtend voor mijzelf .
En dat was het ook.
Samen met andere ME-TIMERS gaf Saskia ons lekkere ontspanningsoefeningen,; kennismaking met het bewust voelen van je lichaam, alles losmaken en loslaten.
Onder het genot van een kop thee las Saskia ons een verhaal voor met een mooie boodschap en daarna naar de natuur voor een stilte-wandeling
Ik heb erg genoten van deze ochtend, voelde me na afloop ontspannen en had het gevoel alsof ik de hele wereld aan kon.
Mochten er nog meerdere sessies volgen dan ben ik zeker van de party.

Vandaag (15-9-16) heeft Saskia, van praktijk Stresscoaching, een intakegesprek bij me afgenomen. Saskia is een pure lieve vrouw, en schenkt vanuit rust en met een luisterend oor ruime aandacht aan mijn verhaal, aan de reden van mijn komst. Door signalen op te pakken uit mijn verhaal weet ze snel tot de kern te komen; mijn hulpvraag. Ze weet me daarbij een spiegel voor te houden voor bewustwording; hoe leef ik mijn leven en welke patronen zie ik hierin en welke mogen daarvan doorbroken worden. Samen zijn we deze eerste sessie al gekomen tot een passend actieplan. In korte tijd heeft Saskia mijn hulpvraag erkend, waardoor ik mijzelf als persoon weer heb weten te erkennen. Heel erg bedankt hiervoor Saskia!